Calluna Body wash 300ml

DKK 149,00

CALLUNA BOTANICALS forførende nye duft, er et skønt mix af mild krydret rose, Bergamotte og warm woods og en antydning af Vanillebalsam.
MEN HVAD BETYDER CALLUNA?
Calluna: latinsk slægt for Skotlands mest berømte flora – Heather/Lyng, fra ‘kallunein’ at gøre smuk. Lyng betragtes også bredt som heldig, og hvorfor vores ekstrakt kaldes Scots Luck. En tradition bragt fra Balmoral til England af dronning Victoria.

Heldig for os, da oprindelsen af ​​vores ingredienser blev vigtige for os under udviklingen af ​​dette sortiment. Skotlands fauna og flora har inspireret os til denne nye Calluna serie. Dette førte til, at vi fandt lokalt fremstillet lyng fra hederne i Skotland og lokalt opdrættet koldpresset rapsolie fra en 160 år gammel gård uden for Edinburgh.

Alle produkterne i vores kollektion bortset fra EDT indeholder den lokale, bæredygtigt produceret, skotske lyng, som forskning viser har aktive * antioxidant og anti-inflammatoriske egenskaber til at berolige og reparere huden og samtidig forbedre elasticiteten.

Alle produkter i Calluna Botanicals er veganske.

* Disse effekter blev demonstreret ved in vivo og ex vivo eksperimenter.

Denne bløde og fløjlsagtige naturlige plantebaserede body wash indeholder bæredygtigt produceret skotsk lyngekstrakt, rig på antioxidanter for at berolige og pleje huden, mens den renses på den mest blide måde.

Forvandle badetiden til en forførende botanisk glæde med denne duft, der indeholder et dyrebart touch af mild krydret rose, bergamotte, warm wood og et strejf af vanillebalsam.

4 på lager

Varenummer (SKU): A03271 Kategorier: , Tags: , , , Brand: EAN: 5016365032711