Calluna Body cream 300ml

DKK 119,00

CALLUNA BOTANICALS forførende nye duft, er et skønt mix af mild krydret rose, Bergamotte og warm woods og en antydning af Vanillebalsam.
MEN HVAD BETYDER CALLUNA?
Calluna: latinsk slægt for Skotlands mest berømte flora – Heather/Lyng, fra ‘kallunein’ at gøre smuk. Lyng betragtes også bredt som heldig, og hvorfor vores ekstrakt kaldes Scots Luck. En tradition bragt fra Balmoral til England af dronning Victoria.

Heldig for os, da oprindelsen af ​​vores ingredienser blev vigtige for os under udviklingen af ​​dette sortiment. Skotlands fauna og flora har inspireret os til denne nye Calluna serie. Dette førte til, at vi fandt lokalt fremstillet lyng fra hederne i Skotland og lokalt opdrættet koldpresset rapsolie fra en 160 år gammel gård uden for Edinburgh.

Alle produkterne i vores kollektion bortset fra EDT indeholder den lokale, bæredygtigt produceret, skotske lyng, som forskning viser har aktive * antioxidant og anti-inflammatoriske egenskaber til at berolige og reparere huden og samtidig forbedre elasticiteten.

Alle produkter i Calluna Botanicals er veganske.

* Disse effekter blev demonstreret ved in vivo og ex vivo eksperimenter.

En rig og skånsom naturlig og  fugtgivende lotion formuleret med bæredygtigt dyrket skotsk lyngekstrakt til at berolige og pleje huden og samtidig forbedre elasticiteten. Beriget med lokalt  koldpresset rapsolie, sød mandelolie, jojobaolie og sheasmør for en uovertruffen silkeblødhed og en skøn gylden glød. Den forførende botaniske duft indeholder et dyrebart hjerte af  krydret rose, frisk bergamot, varme træsorter og et strejf af vaniljebalsam.

4 på lager

Varenummer (SKU): A03272 Kategorier: , Tags: , , Brand: EAN: 5016365032728